Укр / 

Новини

16 жовтня 2023 року відбулась урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу Favorite Food & Drinks. Favorite Food & Drinks – єдиний в Україні міжнародний дегустаційний конкурс, метою якого є виявлення високоякісних продуктів харчування та напоїв за органолептичними характеристиками «сліпим» методом.
26 січня 2021 у Києві 11 членів дегустаційної комісії провели "сліпе" оцінювання 112 найменувань продуктів харчування та напоїв від 19 виробників та постачальників з України та Туреччини.
Вже в котрий раз ми стаємо переможцями конкурсу Вибір Року!  
За результатами дослідження громадських уподобань у рамках Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні ТМ «Ятрань» посіла перше місце в рейтингу 2016 року в категорії «Ковбасно-м’ясна продукція» з переможним статусом «Абсолютний Фаворит».
9 грудня 2016 року відбулося офіційне відкриття нового фірмового магазину "Ятрань" у місті Кропивницькому.
Продукція торгової марки Ятрань стала переможцем Дегустаційного конкурсу WorldFood Ukraine 2016.  
22.06.2016 року  сосиски варені «Ятранчик» вищого сорту   ТДВ « М’ясокомбінат  « Ятрань »  отримали сертифікат Всеукраїнської громадської організації «Жива планета»
Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» підбив підсумки рейтингових досліджень з метою визначення найкращих і найулюбленіших громадськістю товарів та послуг українського ринку. У сфері «Ковбасно-м'ясна продукція» кращою з 61 учасників ринку, названа ТМ «Ятрань».
19 листопада 2015 р в ДП «Український Дім» відбулась урочиста церемонія нагородження  переможців всеукраїнського конкурсу якості  продукції «100 кращих товарів України». Сосиски Молочні варені вищого сорту ТМ Ятрань були визнані кращими та отримали цю високу нагороду.