Укр / 

Торгова марка «Ятрань» визнана лідером на ринку «Ковбасно-м'ясної продукції»

М’ясокомбінат Ятрань  /  Новини  / Торгова марка «Ятрань» визнана лідером на ринку «Ковбасно-м'ясної продукції»
Торгова марка «Ятрань» визнана лідером на ринку «Ковбасно-м'ясної продукції»

У відповідності з методикою конкурсу, при визначенні Фаворитів Успіху враховується думка пересічних споживачів, експертів та українських знаменитостей. Результати завіряються маркетинговою дослідницькою компанією InMind і проходять ретельний аудит Київського міжнародного інституту соціології (КМІС). Чергове визнання не стало сюрпризом для працівників ТДВ «М'ясокомбінат «Ятрань», але стало ще одним приємним свідченням їх плідної роботи.

У свою чергу організатори конкурсу висловили подяку всім респондентам опитувань конкурсу, учасникам експертних журі: «спасибі всім, хто знайшов час та натхнення взяти участь у визначенні Фаворитів. Саме завдяки вашій думці громадськості стали відомі найбільш популярні торгові марки 2015 року, які будуть рекомендуватися в якості найкращого вибору і в новому, 2016 році і в подальшому, – зазначили організатори конкурсу.

Переможцями рейтингу щорічно стають кандидати, які отримали найбільшу довіру і підтримку українців протягом усього року. Рейтинги отримані за результатами опитувань відображають реальні споживчі переваги і показують динаміку змін смаків громадськості. Лідери рейтингу — «Фаворити Успіху» — це завжди безперечно найкращі та найбільш якісні торговельні марки у своєму ринковому сегменті, що підтверджується масштабною підтримкою з боку громадськості, є найбільш важливою рекомендацією для тих, хто завжди прагне брати від життя тільки найкраще!».

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» — перший і єдиний в Україні конкурс торгових марок, який цікавиться думкою безпосередніх споживачів, і має відкриті публічні рейтинги учасників. Конкурс проводиться щорічно з 2003 року, за прозорою методикою вивчення громадської думки з метою визначення найкращих, найбільш затребуваних споживачами і рекомендованих експертами брендів українського ринку, а також найяскравіших представників шоу-бізнесу. У рейтингу автоматично беруть участь усі без винятку торгові марки, офіційно діючі в Україні, в категоріях, розділених за напрямами ринку споживчих товарів та послуг.

Переможців конкурсу, Фаворити суспільних уподобань та народної довіри, обчислюються за підсумками масштабних опитувань, за участю трьох респондентських груп: Експертної Журі (профільних фахівців різних напрямів українського ринку товарів і послуг), Журі Успішних Людей (публічних і відомих людей України, знаменитостей) і безпосередніх споживачів, які вказують свої особисті переваги, діляться думками, особистим досвідом і рекомендаціями в Інтернеті на порталі favor.com.ua